Hoogfrequent verwarmen

Hoogfrequent verwarmen met RF Heating Consult

Bent u op zoek naar een bedrijf dat alles weet van hoogfrequent verwarmen? Neem dan eens contact op met ons. Wij zijn RF Heating Consult, een bedrijf met veel ervaring op het gebied van hoog frequent techniek en aanverwante zaken. Wij zijn opgericht in 2006 en hebben sinds die tijd vele diensten aangeboden aan onze klanten. Op het gebied van hoog frequente techniek zult u geen bedrijf vinden dat hier meer kennis van heeft. Wij beheersen alle processen voor het hoogfrequent verwarmen en hoogfrequent verhitten en werken samen met een netwerk van betrokken specialisten die veel ervaring hebben op dit gebied. Wij houden onze kennis altijd up to date in ons laboratorium, waar wij constant experimenteren en procesonderzoek doen.

Himmelwerk

Wij zijn als bedrijf al sinds 2006 bezig met ons specialisme. Wij vertegenwoordigen het Duitse bedrijf Himmelwerk Hock- und Mittelfrequenzanlagen GmbH. Daarnaast zijn wij ook zeer actief op het gebied van RF Power Generators en Amplifiers, wat dan weer gebruikt kan worden met MRI en plasma technologie. Wij zijn een bedrijf waar we ons niet alleen voorstaan op onze grote kennis van ons vakgebied, maar waar we ook ons best doen om zo flexibel mogelijk met de wensen van onze klanten om te gaan. We werken altijd gericht op oplossingen en niet op problemen en doen ons best om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Maatwerk aanbieden is daarbij voor ons heel erg belangrijk.

Toepassingen voor hoogfrequent verwarmen

Wij bieden op het gebied van hoogfrequent verwarmen en hoogfrequent verhitten meerdere toepassingen. U kunt daarbij denken aan inductief harden en smeden, maar ook inductief gloeien, smelten en solderen. Wij bieden inductie generatoren aan van het merk Himmelwerk, waarmee we u de beste resultaten kunnen garanderen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u geheel vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.